Może ktoś wie, lub może słyszał

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • junior-auto
    Classic
    • 2012
    • 10

Jak wiele osób tutaj pisze o Valeo. Nie polecam.

Kupiłem Valeo Compact C5348 i po 2 miesiącach już zostawiają smugi
  • Le-Ce
    L&K
    • 2010
    • 1313
    • Octavia I (1U2)
    • AUM 1.8 20VT 150 KM

Znajomy na dawnym wschodnim krańcu Najjaśniejszej zakupił VW Caddy 2.0 l SDI z 2007 roku, aczkolwiek bez przydatnego mechanizmu jakim pozostaje niewątpliwie skrzynka z zębatkami :szeroki_usmiech
    No i ma problem ze zdobyciem skrzynki a ponoć z nalepki wynika, że potrzebna mu jest taka z oznaczeniem KHH
    Zgłębiłem temat u wujka aledrogo i wszyscy przy zakupie w rozsądnej cenie żądają zwrotu starej i blada

Może jak w temacie: ktoś wie, lub słyszał i da jakiś namiar :?:
    Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• kazik4x4
      RS
      • 2008
      • 2728

Re: Może ktoś wie, lub może słyszał

Zamieszczone przez Le-Ce
      Znajomy na dawnym wschodnim krańcu Najjaśniejszej zakupił VW Caddy 2.0 l SDI z 2007 roku, aczkolwiek bez przydatnego mechanizmu jakim pozostaje niewątpliwie skrzynka z zębatkami :szeroki_usmiech
      No i ma problem ze zdobyciem skrzynki a ponoć z nalepki wynika, że potrzebna mu jest taka z oznaczeniem KHH
      Zgłębiłem temat u wujka aledrogo i wszyscy przy zakupie w rozsądnej cenie żądają zwrotu starej i blada

Może jak w temacie: ktoś wie, lub słyszał i da jakiś namiar :?:
      Le-Ce, raczej bym się wystrzegał zakupu u gościa który żąda zwrotu starej.
      Oznacza to, że jegomość trudni się handlem i naprawą skrzyń biegów. Prawdę mówiąc to skrzynie biegów do osobówek jakieś bardzo skomplikowane nie są, ale zrobić dobrze skrzynię niewielu potrafi, a poza tym części swoje też kosztują.

Odżałować i wziąć używkę, nie rozbieraną, nie kombinowaną.

Komentarz

• kamil92x
        Rider
        • 2010
        • 701
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Nie wiem jaki symbol ale i cena wyższa niż regenerowanych

Spróbujcie poszukać na allegro ludzi którzy mają caddy na częsci, bo może mają skrzynie tylko nie wystawioną, ewentualnie na strażackiej lub innych podobnych punktach
        Tu ma częsci do caddy i jak pisze głównie do sdi http://allegro.pl/czesci-vw-caddy-ii...260719454.html
        Octavia ASZ/RS
        Jetta A5

Komentarz

Pracuję...